ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγέλου: "Να διατηρήσουμε τα καλά μας στοιχεία"

Αγγέλου: "Να διατηρήσουμε τα καλά μας στοιχεία"
INTIME SPORTS

Ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου (18/02, 19:15) με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε για τον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (18/02, 19:15).

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βάλει από νωρίς τις βάσεις της νίκης, καθώς ακολουθεί το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία για την Ευρωλίγκα.

" Ύστερα από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και επιτυχημένα αποτελέσματα αυτού του μικρού κύκλου, συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι ενός εκ των τριών στόχων μας", τόνισε ο Αγγέλου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Πρέπει να διατηρήσουμε τα καλά μας στοιχεία, ενέργεια και άμυνα, αλλά και να βελτιώσουμε ενόψει των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών, τη σταθερότητα της ομάδας και τις αυξομειώσεις του σκορ που είναι θέματα εμπειρίας και συγκέντρωσης. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ταλανίζεται από προβλήματα αλλά κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και θα έχει τον αγωνιστικό σεβασμό μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ