ΜΑΡΟΥΣΙ

Πήρε Σούμπτερ, άφησε Μπόγιτς

Πήρε Σούμπτερ, άφησε Μπόγιτς
Μπόγιτς INTIME SPORTS

Τη θέση του Άλεξ Μπόγιτς πήρε ο Μάρκους Σούμπτερ ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από την ΚΑΕ Μαρούσι, την Παρασκευή το πρωί. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη διοίκηση. "Είμαι περήφανος", σχολίασε ο Μπόγιτς

Το Μαρούσι έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Άλεξ Μπόγιτς ο οποίος είχε και μειωμένο χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του και την πρόσθηκη του Μπάγκαριτς και τον θυσίασε για να πάρει έναν παίκτη που να παίζει στις θέσεις "3" και "4".

Κι αυτό γιατί αφενός δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη και αφετέρου χρειαζόταν να καλυφθεί το κενό των Κογιαντίνοβιτς-Βαβάτσικου οι οποίοι τραυματίστηκαν.

Μετά από σκέψη αποφασίστηκε ο Μπόγιτς να είναι αυτός που θα φύγει από την ομάδα, από τη στιγμή μάλιστα που στα γραφεία της ΚΑΕ έφτασε και μία σοβαρή πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.

Μάλιστα, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την προσφορά του Μπόγιτς η οποία ανέφερε: "Η ΚΑΕ ευχαριστεί το Αλεξ Μπόγιτς για την τεράστια συνεισφορά που είχε στην μέχρι τώρα πορεία. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκαμε με έναν αθλητή υπόδειγμα, τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο.

Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να τον κρατήσουμε μέχρι τέλος, γιατί είναι πολύτιμος. Όμως σε αυτή την δύσκολη εποχή υποχρεώνεσαι να πάρεις και δύσκολες αποφάσεις. Ο Μπόγιτς θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας γιατί σε μια δύσκολη φάση της ομάδας, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακάρι στο μέλλον να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας".

Από την πλευρά του, ο Μπόγιτς σχολίασε: " Είμαι υπερήφανος που φόρεσα την φανέλα αυτής της σπουδαίας ομάδας. Καταλαβαίνω την απόφαση , μου την εξήγησαν με κάθε λεπτομέρεια και δεν έχω παράπονο. Άλλωστε η διοίκηση πρώτα περίμενε να βρω τον επόμενο σταθμό μου και μετά να προχωρήσει. Τους ευχαριστώ όλους , την διοίκηση τους προπονητές , τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και θέλω να πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω. Για μένα ηθικά μετράει όσο τίποτα το γεγονός ότι δεν με έδιωξαν, ούτε με έκοψαν μόλις διαπιστώθηκε ότι είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε έξω για μεγάλο διάστημα. Άλλες ομάδες μπορεί να με «πέταγαν στο δρόμο».

Ήταν δίπλα μου, ο γιατρός (Δημήτρης Τσούκας) και ο φυσιοθεραπευτής (Γιάννης Μακρογιαννάκης) και με βοήθησαν να επανέλθω. Θα παρακολουθώ με αγωνία την πορεία του Αμαρουσίου στο υπόλοιπο πρωτάθλημα . Μακάρι να συνεχίσει να εκπλήσσει όπως κάνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια» ήταν τα λόγια του Μπόγιτς που τους αποχαιρέτησε όλους έναν-έναν".

Τόσο ο Μπόγιτς, όσο και ο Σούμπτερ δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο πρώτος θα έχει αναχωρήσει από τη χώρα μας και ο δεύτερος θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ