ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Όλα τα ματς είναι κρίσιμα"

Λινάρδος: "Όλα τα ματς είναι κρίσιμα"
INTIME SPORTS

Το Μαρούσι βρίσκεται σε δυσχερή θέση καθώς μετράει 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και ο Νίκος Λινάρδος ζήτησε από τον κόσμο τη βοήθειά του για τον αγώνα με τον Κολοσσό (28/12, 5μ.μ.). Συμφωνία με Κοχαντάρεβιτς

Ο Νίκος Λινάρδος έχοντας πλέον προσθέσει στο ρόστερ του Αμαρουσίου και τους ΜακΚόι, Αποντάκα ευελπιστεί η ομάδα του να δείξει μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα κόντρα στον Κολοσσό την Τετάρτη το απόγευμα (28/12, 5μ.μ.).

Φυσικά, το έργο των "κιτρινόμαυρων" μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα στην πιο συνεπή ομάδα του πρωταθλήματος που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και έχει υποστεί μόλις μία ήττα.

"Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, παρά τα γνωστά προβλήματα, είναι να προσπαθούμε σκληρά και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι. Για μας πλέον όλα τα ματς είναι δύσκολα και κρίσιμα γιατί ακόμη δεν έχουμε πετύχει την πρώτη μας νίκη, που την ψάχνουμε ώστε να μας βοηθήσει πρώτα και πάνω απ’ όλα ψυχολογικά", σχολίασε ο Νίκος Λινάρδος για το παιχνίδι και πρόσθεσε:

"Ο Κολοσσός είναι η πιο …ζεστή ομάδα του πρωταθλήματος με εξαιρετικές εμφανίσεις, αποτελέσματα και ψυχολογία. Συνεπώς ξέρουμε ότι για να καταφέρουμε το στόχο μας πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, πειθαρχημένα στην επίθεση και να διεκδικούμε με πάθος κάθε μπαλιά, ώστε να μην τον αφήσουμε να βρει το ρυθμό του. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε ότι οι πιστοί μας φίλοι θα μας βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμέρτζης υποστήριξε: "Παίζουμε ένα ακόμη ματς που για μας έχει χαρακτήρα τελικού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε την πίεση να μεταβληθεί σε άγχος, αλλά σε κινητήρια δύναμη για να παλέψουμε, κόντρα σε έναν αντίπαλο που αξίζει το θαυμασμό για την μέχρι τώρα πορεία του.

Σίγουρα έχουμε ελλείψεις, από την στιγμή που δεν μπορούν να μας βοηθήσουν οι παίκτες που ήρθαν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν περνάει από το δικό μας χέρι και δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καν".

Συμφωνία με Κοχαντάρεβιτς

Το Μαρούσι ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται σύντομα να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Λινάρδου.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ