ΜΑΡΟΥΣΙ

Αλεξανδρής: "Έχουμε επιπλέον κίνητρο"

Αλεξανδρής: "Έχουμε επιπλέον κίνητρο"
INTIME SPORTS

Κίνητρο η εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου σύμφωνα με τον κόουτς του Αμαρουσίου, Βαγγέλη Αλεξανδρή για το ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας στη Γλυφάδα.

Βάρος στα αμυντικά ριμπάουντ έριξε ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

" Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι μια πολύ οργανωμένη και ποιοτική ομάδα που δεν είναι εύκολο να την νικήσεις", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Στο ματς του πρώτου γύρου ηττηθήκαμε καθαρά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους έμπειρους παίκτες του να κινηθούν χωρίς πίεση. Το πιο σημαντικό κομμάτι του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι τα αμυντικά ριμπάουντ για να μη δώσουμε στον αντίπαλο δικαίωμα να ανανεώνει επιθέσεις".

Κογιαντίνοβιτς: "Μεγάλο ενδιαφέρον..."

Από την πλευρά του, ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς ανέφερε: " Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί καμιά από τις δυο ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο άγχος. Για μας είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και στόχος μας είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για 40 λεπτά. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε έναν σκληρό αντίπαλο που έχει έφεση να τρέχει σε κάθε ευκαιρία".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ