ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χωρίς Τσαλδάρη η προετοιμασία

Χωρίς Τσαλδάρη η προετοιμασία
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός ξεκινάει την Τρίτη την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Περιστέρι και ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα μείνει εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους

Χωρίς το Δημήτρη Τσαλδάρη θα ξεκινήσει σήμερα η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (Κυριακή 15:45), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League.

Ο έμπειρος γκαρντ θα μείνει εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους, αφού έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο του.

Από κει και πέρα η αναμέτρηση με τον Κ.Α.Ο. Δράμας αποτελεί παρελθόν για τους «θαλασσί», οι οποίοι από σήμερα έχουν στο μυαλό τους, το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» στο Περιστέρι.

Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Κολοσσού επέστρεψε στις νίκες και πλέον θα ετοιμαστεί για την αναμέτρηση στο Περιστέρι, απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο Μηνάς Γκέκος αναμένεται να έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ οι παίκτες της ομάδας μας σήμερα το πρωί έκαναν βάρη και το απόγευμα θα προπονηθούν κανονικά στο «Βενετόκλειο».

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ