ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χωρίς Ντέντι, Τσαλδάρη με Παναθηναϊκό

Χωρίς Ντέντι, Τσαλδάρη με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα τον Παναθηναϊκό (13/1, 4μ.μ.), σε ένα ματς που θα αγωνιστεί χωρίς τους Ντέντι και Τσαλδάρη

Χωρίς τους Λαρόν Ντέντι και Δημήτρη Τσαλδάρη θα παρουσιαστεί η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στο κυριακάτικο παιχνίδι (16:00) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League.

Οι δύο αθλητές της ομάδας μας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα τεθούν στη διάθεσή του προπονητή μας.

Στο φετινό ντεμπούτο του Βασίλη Φραγκιά, ο στόχος είναι για την ομάδα μας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μανώλη Κουκουλά, η οποία θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αφού ο νεαρός αθλητής δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» με το Βασίλη Φραγκιά να προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα μας, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τις 15:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται και σήμερα από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410- 22261), ενώ τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» θα πωλούνται αύριο από τις 14:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο».

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τους φιλάθλους της Ρόδου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσουν για μία ακόμη φορά τον έκτο παίκτη μας.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ