ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τσάμης: "Να τα δώσουμε όλα"

Τσάμης: "Να τα δώσουμε όλα"
INTIME SPORTS

Έχοντας ήδη τρεις νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Κολοσσός θα τα δώσει όλα για να κάνει το 4/4 κόντρα στον Ίκαρο (12/11, 4μ.μ.), όπως τονίζει ο Άγγελος Τσάμης

Ο Άγγελος Τσάμης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Κολοσσού στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής και δίνει το σύνθημα και για νίκη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο Έλληνας άσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως στην ομάδα του έχουν ξεχάσει τις νίκες στα προηγούμενα ματς και σκέφτονται μόνο τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ίκαρο.

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ίκαρος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη δυσκολία του αγώνα. Από την πλευρά μας πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα", τόνισε ο Άγγελος Τσάμης και συνέχισε:

"Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Εμείς κοιτάζουμε μόνο μπροστά και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «θαλασσί» Βασίλης Φραγκιάς υποστήριξε: "Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, όπως είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα μου έχει σαφέστατα πολύ καλή ψυχολογία, μετά τις τρεις νίκες που έχει κάνει.

Το ζητούμενο είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που θα μας πιέσει πάρα πολύ. Η θέση του Ίκαρου είναι πλασματική στο βαθμολογικό πίνακα και ουσιαστικά έχει κάνει μόνο μία ήττα εκτός προγράμματος, αυτή κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ίκαρος θα έχει το άγχος, ωστόσο μας απέδειξε στον αγώνα του Κυπέλλου ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα.

Βέβαια, εκείνη αναμέτρηση με την αυριανή δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αφού τότε η ομάδα μας δεν είχε καν σχηματιστεί. Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, με εξαίρεση κόντρα στους δύο μεγάλους, θα είναι ντέρμπι και θα κρίνονται στις λεπτομέρειες".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ