ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Θερμή υποδοχή του Κολοσσού στη Ρόδο

Θερμή υποδοχή του Κολοσσού στη Ρόδο
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός έτυχε θερμής υποδοχής την Κυριακή το βράδυ στο αεροδρόμιο "Διαγόρας" μετά το διπλό που πέτυχε στη Δράμα

Ο Κολοσσός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα (Basket League ΟΠΑΠ) και κατέκτησε την 12η φετινή του νίκη μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στη Δράμα (83-82).

Την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά υποδέχτηκαν την Κυριακή το βράδυ μέλη του διοικητικού συμβουλίου και φίλαθλοι, οι οποίοι θέλησαν να συγχαρούν τους αθλητές και το προπονητικό επιτελεί για τη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Οι «θαλασσί» δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων για τη νίκη με την οποία, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός έγραψε ιστορία. Και τι εννοούμε; Με την κατάκτηση του έκτου… ροζ φύλλου μακριά από τη Ρόδο, η ομάδα έφτασε τις έξι νίκες εκτός έδρας (όσες έχει και η Ολύμπια Λάρισας), κάτι που συνιστά ρεκόρ για ένα επαρχιακό σωματείο, στα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ.

Το σημαντικό βέβαια για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός είναι το γεγονός ότι παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1.

Τη Δευτέρα ο Βασίλης Φραγκιάς έδωσε ρεπό στους παίκτες του να ξεκουραστούν και από αύριο να επιστρέψουν στο "Βενετόκλειο", ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας. Το προσεχές Σάββατο (16:00) η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα υποδεχθεί τον Ίκαρο Καλλιθέας και φυσικά θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σ’ ένα δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ