ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Θέλει Πατ Καλάθη

Θέλει Πατ Καλάθη
INTIME SPORTS

Κοντά στον Πατ Καλάθη βρίσκεται η Κρεμόνα σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας!

Ο Έλληνας φόργουορντ εντυπωσίασε φέτος με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην Α1, οι οποίες μάλιστα τον οδήγησαν στο στόχαστρο ισπανικών και ιταλικών ομάδων!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εντύπωσης που έχει προκαλέσει σε συλλόγους του εξωτερικού ο Καλάθης αποτελεί το σημερινό δημοσίευμα της "sportando.net", με βάση το οποίο η ιταλική Κρεμόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Έλληνα σμολ φόργουορντ για να συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική χώρα.

Ο Πατ Καλάθης ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 14.3 πόντους και 8.1 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις, του χάρισαν τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη της Α1 για την περσινή σεζόν!

Ο 26χρονος παίκτης αγωνίστηκε στο Μαρούσι την διετία 2008-2010 και πέρσι φόρεσε την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια, Σεντ Τζόζεφ την τετραετία 2004-2008.

Αν η Κρεμόνα αποκτήσει τον Καλάθη, αυτή θα είναι η δεύτερη φετινή της μεταγραφή, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με την Καντού για τον δανεισμό του Τζόναθα Τάμπου.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ