ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Στον Κολοσσό ο Μπέρι"

"Στον Κολοσσό ο Μπέρι"
2015 NBAE

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, ο Ντάβιον Μπέρι θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό "χτύπημα" του Κολοσσού, με τον 25χρονο γκαρντ να καλείται να καλύψει το κενό που άφησε -με την αποχώρησή του- ο Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Τη φανέλα του Κολοσσού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ντάβιον Μπέρι, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα. Ο 25χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό των "θαλασσί", αφού στα... μέρη μας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Όταν ολοκλήρωσε τις κολεγιακές του υποχρεώσεις στο Weber State, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τορίνο (2014-'15), πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ. Αγωνίστηκε στους Maine Red Claws της D-League (2015-'16) με ενδιάμεσο σταθμό (για μικρό χρονικό διάστημα) τους Changwon LG Sakers της Νότιας Κορέας. Ο τελευταίος του επαγγελματικός σταθμός ήταν οι Raptors 905 της D-League, απ όπου τον ξεχώρισε ο Άρης Λυκογιάννης.

Πριν από μερικές ημέρες αγωνίστηκε στο Summer League του ΝΒΑ με τα χρώματα των Toronto Raptors, δίχως να καταφέρει να ξεχωρίσει κι ως εκ τούτου να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Μία εξέλιξη που πάντως ουδόλως ενόχλησε τον Κολοσσό, ο οποίος βρήκε την αφορμή που χρειαζόταν για να τον κάνει δικό του.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ