ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί"

Σφαιρόπουλος: "Συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί"
INTIME SPORTS

Να αφήσουν πίσω τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών θέλει ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

" Για μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης στο τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι έδειξε ότι έχει αφομοιώσει τη φιλοσοφία του νέου προπονητικού τιμ, βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό με καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι του", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, να αφήσουμε πίσω μας τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και να φανούμε πιο έτοιμοι στις απαιτήσεις ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα".

" Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, παίζοντας δυνατά στην άμυνα και έξυπνα στην επίθεση. Το πιο σημαντικό για μας είναι να δείξουμε και πάλι το καλό αγωνιστικό, μαχητικό μας πρόσωπο", τόνισε ο κόουτς του Κολοσσού.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: " Προερχόμαστε από τρεις ήττες και οι δύο μέσα στο γήπεδό μας. Χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους, αν και η αποστολή μας μόνο εύκολη δεν είναι.

Πιστεύω όμως ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολος ο αγώνας με τον Άρη και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την άμυνά μας και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ