ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σε δύο εβδομάδες επιστρέφει ο Καλαϊτζής

Σε δύο εβδομάδες επιστρέφει ο Καλαϊτζής
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαϊτζής θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο εβδομάδες στον αγώνα του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Γιώργο Καλαϊτζή θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ θα είναι πανέτοιμος στην αναμέτρηση της 15ης Φεβρουαρίου κόντρα στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν ο Καλαϊτζής ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

Στο μεταξύ, από την Πέμπτη το πρωί θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός- Ίκαρος Καλλιθέας. Την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου η προπώληση θα γίνει στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και ώρες από 10:00-15:00.

Την ημέρα του αγώνα το εκδοτήριο έξω από το «Βενετόκλειο» θα είναι ανοιχτό από τις 14:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τον φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» για να αποτελέσει ξανά τον έκτο παίκτη της ομάδας στην προσπάθεια για τη νίκη.

Εξάλλου την Πέμπτη το απόγευμα (17:30) στο "Βενετόκλειο" πρόκειται να γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου Μιχάλη Κόκκινου και του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ