ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πρίφτης: "Υψηλή συγκέντρωση και αγωνιστικότητα"

Πρίφτης: "Υψηλή συγκέντρωση και αγωνιστικότητα"
INTIME SPORTS

Την 4η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει ο Κολοσσός κόντρα στον Ηλυσιακό (29/12, 4μ.μ.), σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε ότι ο Ηλυσιακός είναι μία οργανωμένη ομάδα, παρ' ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Κολοσσού, τόνισε ότι χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση από πλευράς των παικτών του, προκειμένου να κάνουν το πολυπόθητο "διπλό".

"Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Ο Ηλυσιακός είναι μια οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο με προπονητικό προσανατολισμό και κατεύθυνση. Διαθέτει αθλητικούς Αμερικανούς και έμπειρους Έλληνες. Το έργο μας θα είναι δύσκολο και χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση και αγωνιστικότητα", σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής, τονίζει πως: "Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τα λάθη μας. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ