ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Νάτζφεϊ: "Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες"

Νάτζφεϊ: "Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες"

Ο Στέφαν Νάτζφεϊ μίλησε για την μετακόμισή του στη Ρόδο, τη συμφωνία του με τον Κολοσσό, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Τι είπε για τον αγώνα με την Καβάλα που ακολουθεί.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ρόδου, ο Στέφαν Νάτζφεϊ.

Ο 33χρονος Σέρβος παίκτης που έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε στις προσδοκίες του με τη νέα του ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη «θαλασσί» φανέλα, φάνηκε να είναι έτοιμος και ιδιαίτερα ορεξάτος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για τη συμφωνία του με την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός είπε: "Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου, για να κάνουμε μία καλή πορεία στο υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός διαθέτει έμπειρους και νέους αθλητές και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Ξέρω πολύ καλά ότι η ομάδα μου πέρσι έκανε μία εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη στην ιστορία της. Αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Κολοσσό, σε μία δυνατή και οργανωμένη ομάδα".

Για την αναμέτρηση με την Ε.Κ. Καβάλας υποστήριξε: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Αυτό το ξέρουμε όλοι καλά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το 2013, γιατί στη συνέχεια υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα για μας. Η Καβάλα είναι σε δύσκολη θέση και παλεύει για την παραμονή της, άρα αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και για να γίνει αυτό, θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά, ο Στέφαν Νάτζφεϊ ανέφερε: "Σίγουρα ξεχωρίζουν, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που διαθέτουν πολύ δυνατές ομάδες. Από κει και πέρα η διαφορά δυναμικότητα ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι μεγάλη. Όλοι μπορούν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους, κι αυτό σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε δυνατά".

Ο Κολοσσός ευχαριστεί

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει θερμά το μουσικό καφενείο «Οδός Αγησάνδρου» για το υπέροχο δείπνο που προσέφερε στην ομάδα μας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του κ. Κώστα Ζώη και κ. Γιάννη Χαλικιά για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην ομάδα μας.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τα ζαχαροπλαστεία «Στάνη» για την προσφορά τους σε γλυκίσματα στην ομάδα μας, καθώς επίσης και την οινοποιία «ΚΑΙΡ» για την προσφορά της, με τη νέα εμφάνιση της σαμπάνιας Brut, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ομάδα μας για μία ακόμη φορά ευχαριστεί τους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια της για την ανάπτυξη και προβολή του μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχισμένο το 2013.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ