ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Μεγάλη αισιοδοξία για Λυκογιάννη

Μεγάλη αισιοδοξία για Λυκογιάννη
Λυκογιάννης INTIME SPORTS

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα κριθεί από το θέμα του προπονητή και στον Κολοσσό αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα μπορούν να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις

Στάση αναμονής κρατούν στον Κολοσσό για το θέμα του προπονητή, όμως αυτή σύντομα αναμένεται να τελειώσει. Οι "θαλασσί" έχουν ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα αποτελεί να κλείσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια θα τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός που θα γίνει σε συνεργασία με τον κόουτς.

Στη Ρόδο επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Άρη Λυκογιάννη κι όπως όλα δείχνουν η επιθυμία τους δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη. Ο Κολοσσός έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος περιμένει πριν απαντήσει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναθηναϊκό και τη συνεργασία που είχε στο τελείωμα της χρονιάς. Οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας κι έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο.

Στο στρατόπεδο του Κολοσσού υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του προπονητή θα έχει ολοκληρωθεί θετικά, με τον Λυκογιάννη να λέει το πολυπόθητο "ναι" και να συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε πέρσι.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ