ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λιακόπουλος: "Ιστορική νίκη!"

Λιακόπουλος: "Ιστορική νίκη!"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λιακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την ιστορική νίκη, όπως τη χαρακτήρισε του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού, αλλά και για την δική του εξαιρετική εμφάνιση...

Ο Κολοσσός Ρόδου σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο τρίτο μεταξύ του παιχνίδι για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος με 73-68 και να μειώσει τη σειρά σε 2-1.

Ο Νίκος Λιακόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και με 17 πόντους οδήγησε τον Κολοσσό στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο Sport24.gr για τη δική του εμφάνιση, αλλά και την ιστορική νίκη του συλλόγου από το "σμαραγδένιο νησί" στην πρώτη του παρουσία σε ημιτελικά πρωταθλήματος.

" Στα ματς που παίξαμε στην Αθήνα θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε κοντά στο σκορ απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάνοντας παράλληλα και το παιχνίδι μας", δήλωσε αρχικά ο Νίκος Λιακόπουλος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Αυτό δεν το καταφέραμε και ήρθε φυσιολογικά η ήττα, αν αναλογιστούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε. Στην έδρα μας θέλαμε να απολαύσουμε τον αγώνα και να μην ηττηθούμε χωρίς να παλέψουμε".

Για την αναμέτρηση στο Βενετόκλειο ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε: " Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και νικήσαμε. Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Σε ένα παιχνίδι γιορτή για ολόκληρο το νησί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ο Κολοσσός κατάφερε να σημειώσει μία ιστορική νίκη. Όπως είπα θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και για αυτό προσπαθήσαμε".

Έπειτα μίλησε για τη δική του εξαιρετική εμφάνιση, λέγοντας: " Σημασία δεν έχει η εμφάνιση, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Βέβαια, μετά το παιχνίδι σκέφτεσαι ότι έκανες ένα καλό παιχνίδι και νιώθεις ικανοποιημένος, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια όλων για να φτάσουμε στη μεγάλη νίκη. Εμένα μου βγήκε το παιχνίδι.

Στο τέταρτο παιχνίδι θα παίξουμε χωρίς άγχος, όπως κάναμε και στα προηγούμενα και θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο. Αυτό που θέλω εγώ είναι να γεμίσει και πάλι το γήπεδο ο κόσμος σε ένα ματς γιορτή για όλους".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ