ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε ότι από αύριο θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή

Ο Κολοσσός φιλοξενεί την Κυριακή (25/11) τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κολοσσού:

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι από αύριο θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (13:00) με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή, από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261). Το Σάββατο η προπώληση θα γίνει από τις 11:00 έως τις 14:00 στα γραφεία της ομάδας μας, ενώ εφόσον υπάρχουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, θα διατίθενται από τις 11:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να γεμίσει την Κυριακή το «Βενετόκλειο», ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας μας, απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό".

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί

"Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Σ. Πανόραμα Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο του κ. Χρήστο Ριζλαρέα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Πανοράματος, στο οποίο σήμερα το πρωί οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία χαλαρή προπόνηση με σουτ και ασκήσεις τακτικής".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ