ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κουταλιανός: "Να παίξουμε πειθαρχημένα"

Κουταλιανός: "Να παίξουμε πειθαρχημένα"

Ο Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

" Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία στο γήπεδο της δείχνει ένα ιδιαίτερα επιθετικό πρόσωπο. Ο Απόλλων Πάτρας αγωνίζεται πάντα μπροστά σ’ ένα μπασκετικό κοινό που στηρίζει την ομάδα του", ανέφερε ο Κουταλιανός και πρόσθεσε:

" Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουμε πειθαρχημένα και σύμφωνα πάντα με το πλάνο μας. Ο Απόλλων δεν θα συγχωρέσει την ολιγωρία μας μέσα στο γήπεδο του. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που στηρίζεται σε έμπειρους παίκτες, έχει αυτοματισμούς μέσα στο παιχνίδι του και αθλητές που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο παρκέ.

Με εξαίρεση την αναμέτρηση στην Καβάλα, έχει δείξει ένα σταθερό πρόσωπο, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Για μας απαραίτητο είναι να πάρουμε το 100% από κάθε παίκτη, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Από την πλευρά των παικτών, ο Φάνης Κουμπούρας είπε: " Ο Απόλλων Πάτρας βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του και ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Πιέζει και τρέχει πολύ και ο κόσμος μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και σπρώχνει την ομάδα του στη νίκη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε καλό μπάσκετ. Έχουμε ρολάρει και από τον Πανιώνιο χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Πάτρα ως αντίπαλος σε παιχνίδι πρωταθλήματος και νιώθω αρκετά όμορφα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ