ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κουταλιανός: "Διάρκεια στην απόδοση"

Κουταλιανός: "Διάρκεια στην απόδοση"

Ο Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε για τον αγώνα που έρχεται με την Καβάλα σε μία πρωτόγνωρη ώρα, καθώς το ματς θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής

Ο Κολοσσός ξεκίνησε από τη Δευτέρα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά μετά από ένα διήμερο ρεπό επέστρεψαν στο παρκέ, μαζί με τον Γιώργο Καλαϊτζή ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά στο τιμόνι της ομάδας, Μιχάλης Κουταλιανός αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ε.Κ. Καβάλας: "Ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συνεχόμενων αγώνων, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στην Καβάλα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή.

Για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι, πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Φυσικά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα δουλέψουμε σκληρά και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να παίξουμε στην Καβάλα.

Η ώρα του αγώνα είναι περίεργη, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε για τις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και ξέρουμε καλά ότι οι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλή ομάδα και ισχυρή έδρα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ