ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κουκουλάς και με τη... βούλα στον Κολοσσό

Κουκουλάς και με τη... βούλα στον Κολοσσό
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε κι επίσημα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανώλη Κουκουλά, ενισχύοντας την φροντ λάιν του

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Κολοσσός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μανώλη Κουκουλά που μέχρι πέρσι έπαιζε στον Ηλυσιακό.

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μανώλη Κουκουλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα δύο επόμενα χρόνια", αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού.

Ο Μανώλης Κουκουλάς είναι 21 ετών (γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1991), έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Μπορεί να αγωνιστεί κατά περιστάσεις και στη θέση «4» και είναι ιδιαίτερα γρήγορος για το ύψος του και αλτικός. Θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους αθλητές με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Το 2009 έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1 με τη φανέλα του Ηλυσιακού, έχοντας δύο συμμετοχές και αντίστοιχους πόντους. Τη σεζόν 2010-11 έπαιξε σε 19 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 47 πόντους, ενώ την περσινή περίοδο δεν αγωνίστηκε καθόλου. Η ομάδα μας επενδύει σε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές και ο Μανώλης Κουκουλάς θα βρίσκεται από αύριο στη Ρόδο για να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεσή του Μηνά Γκέκου για την προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.

Ο Μανώλης Κουκουλάς ήταν διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ξεκινώντας από την Εθνική ομάδα των παίδων και φτάνοντας μέχρι τους Νέους, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή και στα ντραφτ του NBA, την οποία όμως στη συνέχεια απέσυρε. Είναι ιδιαίτερα αθλητικός, σουτάρει αξιόπιστα και βγάζει ενέργεια μέσα στο παρκέ, βοηθώντας σε επίθεση και άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εκτός από τον Ηλυσιακό.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ