ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κουκουλάς: "Έχω όρεξη και διάθεση"

Κουκουλάς: "Έχω όρεξη και διάθεση"
INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Κολοσσό, δήλωσε ο Μανώλης Κουκουλάς. Διαβάστε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις

Γεμάτος με όρεξη και φιλοδοξίες ταξίδεψε την Πέμπτη για τη Ρόδο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μανώλης Κουκουλάς.

Ο 21χρονος σέντερ το απόγευμα της Πέμπτης θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, οπότε και θα τεθεί στη διάθεσή του Μηνά Γκέκου.

Στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Κολοσσό. Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Α1 και χαίρομαι πραγματικά που με εμπιστεύθηκαν.

Δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά λόγια, αφού αυτό που προέχει για μένα είναι να δουλέψω σκληρά μέσα στο γήπεδο. Ο Κολοσσός τα τελευταία χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και προέρχεται από μία σπουδαία πορεία.

Ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και η ομάδα να κάνει αξιόλογη πορεία. Πέρσι δεν αγωνίστηκα και ανυπομονώ να μπω μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας τον Κολοσσό. Έχω διάθεσή και όρεξη να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια της ομάδας και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ