ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Κολοσσός" ο Άχονεν

"Κολοσσός" ο Άχονεν

Στον Κολοσσό θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ρουπ Άχονεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "θαλασσί". Πέρσι αγωνίστηκε στη Bisons Loimaa, έχοντας εξαιρετική παρουσία στην VTB League.

Ο Κολοσσός αρχίζει να "γεμίζει" το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ρουπ Άχονεν να είναι το τελευταίο (χρονικά) κομμάτι του παζλ. Ο Φινλανδός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ροδίτες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή τους γραμμή.

Έτσι, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση του ρόστερ, με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται πλέον στις περιπτώσεις τον Έρνεστ Σκοτ και Κώστα Χαρίση. Ο κοινοτικός γκαρντ τον οποίο σας ανέφερε χθες (12/8) το Sport24.gr αποκτήθηκε (" από εκεί και πέρα στον Κολοσσό είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με γκαρντ που προέρχεται από χώρα της Σκανδιναβίας και αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του", αναφερόταν στο σχετικό άρθρο), με τον Άρη Λυκογιάννη να στρέφει την προσοχή του σε άλλα μέτωπα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Φινλανδό καλαθοσφαιριστή Roope Ahonen.

Ο 25χρονος γκαρντ (γεν. 12/6/1990 και ύψος 1,87μ.) αγωνιζόταν από το 2013 στην ομάδα της χώρας του Bisons Loimaa, με την οποία φέτος είχε κατά μέσο όρο στη VTB League 9.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα είχε 8.7 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Torpan Pojat Helsinki (2007-09), Vilpas Vikings (2009-12), Solna Vikings (2012-13)".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ