ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Καλαμπόκης: "Δεν τα παρατάει ποτέ το Περιστέρι"

Καλαμπόκης: "Δεν τα παρατάει ποτέ το Περιστέρι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα με το Περιστέρι (16/12, 3.45μ.μ.) και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο το Περιστέρι, έκανε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Ο άσος του Κολοσσού, τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να καλύψει την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών, με μία εκτός έδρας νίκη.

"Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κι αυτό γιατί το Περιστέρι διαθέτει μία μαχητική ομάδα, που παίζει σε όλη τη διάρκεια στο 100% των δυνατοτήτων της", σχολίασε ο Γιάννης Καλαμπόκης και συμπλήρωσε: "Σίγουρα έχει το σεβασμό μας και μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Εμείς ουσιαστικά προσπαθούμε να κάνουμε μία εκτός έδρας νίκη για να καλύψουμε κατά κάποιο τρόπο την ήττα στη Ρόδο από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Από την αρχή της εβδομάδας δουλεύουμε σκληρά, είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να δούμε τις αδυναμίες του Περιστερίου, ώστε να τις εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε πολύ τη νίκη. Το Περιστέρι έχει κερδίσει αρκετά παιχνίδια στο τέλος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν τα παρατάει ποτέ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Να μην επαναπαυτούμε στιγμή. Μπορεί οι αντίπαλοι μας να μην έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά έχουν διάθεσή και δίψα για διάκριση, κάτι που τους κάνει πάρα πολύ επικίνδυνους".

Κανονικά στις προπονήσεις επέστρεψε ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος είχε μείνει εκτός τις προηγούμενες ημέρες.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ