ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φραγκιάς: "Σεβασμός στον Άρη"

Φραγκιάς: "Σεβασμός στον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Φραγκιάς υποστήριξε πως ο Κολοσσός θα πρέπει να παίξει με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση με αντίπαλο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (18/1, 5μ.μ.-ΕΤ3)

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Φραγκιάς αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να επιδείξει ο Κολοσσός στο παιχνίδι με τον Άρη, το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν.

"Ο Άρης πάντα είναι μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα του παίρνει ακόμη περισσότερη δύναμη από τον κόσμο του. Έχει ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα για μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι", σχολίασε ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

"Όλοι ξέρουν ότι έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά από κει και πέρα υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να δούμε αν μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Υπάρχει σεβασμός στον Άρη και την ιστορία του, αλλά όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας είναι ανοιχτά".

Τέλος, ο Αλέξανδρος Αυγενικός υπογράμμισε: "Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Άρη, γνωρίζοντας φυσικά ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Ο στόχος μας είναι να απομακρυνθούμε από τις τελευταίες θέσεις και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ