ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φραγκιάς: "Να νιώσει περήφανος ο κόσμος"

Φραγκιάς: "Να νιώσει περήφανος ο κόσμος"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στο Βενετόκλειο (15/2, 3μ.μ.) και ο Βασίλης Φραγκιάς ευελπιστεί πως η ομάδα του θα κάνει τον κόσμο της περήφανο

Χωρίς τον Καλαϊτζή που είναι ακόμα τραυματίας αλλά με πάθος για διάκριση και μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ο Κολοσσός υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (15/2, 5μ.μ.), τον Ολυμπιακό.

Ο Κολοσσός είναι ίσως η μοναδική ομάδα που μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό στα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι αποφασισμένοι να χάσουν το πλεονέκτημα της έδρας που μόλις απέκτησε.

Αυτό το γνωρίζουν καλά στη Ρόδο και ο Βασίλης Φραγκιάς σχολίασε ότι η ομάδα του θέλει να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και προκαταβολικά τον κόσμο που θα γεμίσει το ματς.

"Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο μήνα παίζει πολύ καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν καταπληκτικός για 30 λεπτά. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους και επίπεδο από μας", τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς στον ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ, να παίξουμε συγκεντρωμένα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το «Βενετόκλειο». Θέλουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας να νιώσουν υπερήφανοι για την ομάδα που εκπροσωπεί τα Δωδεκάνησα στην Α1. Σίγουρα υπάρχει σεβασμός απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά όχι φόβος".

Από πλευράς παικτών του Κολοσσού, μίλησε ο Αντώνης Ασημακόπουλος: "Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μία γιορτή για όλο το νησί. Εμείς θέλουμε να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος, να μας δει, να μας υποστηρίξει και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε το παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες της Ευρώπης, που προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες. Όταν παίζεις πάντα αγωνίζεσαι για τη νίκη, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ. Πιστεύω ότι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα και τα ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ