ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φραγκιάς: "Να δείξουμε διάθεση"

Φραγκιάς: "Να δείξουμε διάθεση"
INTIME SPORTS

Ως ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς, χαρακτηρίζει το κυριακάτικο (13/1, 4μ.μ.-ΕΤ1) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Φραγκιάς που επιστρέφει στον πάγκο του Κολοσσού

Ο Βασίλης Φραγκιάς επέστρεψε στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου μετά την απομάκρυνση του Μηνά Γκέκου και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (13/1, 4μ.μ.-ΕΤ1).

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Φραγκιάς υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν για την ομάδα του και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν διάθεση.

"Σαφέστατα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα από τα δυσκολότερα της χρονιάς, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Εμείς περιμένουμε να δούμε από την ομάδα μας να έχει διάθεσή και να δώσουμε στον κόσμο αίσθηση ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε το κέφι μας", σχολίασε ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

"Το πρόγραμμα στη συνέχεια δεν είναι βατό για μας και με το παιχνίδι αυτό ανοίγει μία σειρά δύσκολων αγώνων, με την οποία θα ξεκινήσουμε και το β’ γύρο. Η σκέψη μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα".

Από την πλευρά του, ο Στέφαν Νατζφεϊ υπογράμμισε: "Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Για μας το παιχνίδι είναι εξαιρετικό δύσκολο, αφού αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Έχουμε νέο προπονητή, με νέα φιλοσοφία και την τελευταία αγωνιστική είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, αφού χάσαμε στην έδρα μας από την Καβάλα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει γεμάτο ρόστερ, τεράστια εμπειρία και μία πάρα πολύ καλή και γεμάτη ομάδα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ