ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φραγκιάς: "Δύσκολη αποστολή στο Μαρούσι"

Φραγκιάς: "Δύσκολη αποστολή στο Μαρούσι"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός δοκιμάζεται απέναντι στο Μαρούσι (28/12, 17:00) και ο Βασίλης Φραγκιάς ζητάει προσοχή από τους παίκτες του για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς

Τον τελευταίο αγώνα για το 2011 δίνει ο Κολοσσός με αντίπαλο το Μαρούσι για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ την Τετάρτη το απόγευμα.

Οι "θαλασσί" φιλοξενούνται στο κλειστό του Αγίου Θωμά με στόχο να πάρουν το "διπλό" και να συνεχίσουν την εκπληκτική τους φετινή πορεία. Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς εφιστά την προσοχή των παικτών, καθώς το Μαρούσι θα παρουσιαστεί ενισχυμένο.

"Πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που ναι μεν δεν έχει σημειώσει νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει παλέψει σε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι παίζουμε κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα που διαθέτει δυνατή έδρα", τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Σε κάθε παιχνίδι το Μαρούσι παίζει για τη ζωή του, κι αυτό το καθιστά πιο επικίνδυνο. Το Μαρούσι έχει καλούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες, κάτι το οποίο απαιτεί προσοχή και συγκέντρωση από μας. Θεωρώ ότι το Μαρούσι θα μπορούσε να κάνει κάποιες νίκες και η αποστολή μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον Άγιο Θωμά".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής επισήμανε : "Όπως ξέρουμε σε κάθε παιχνίδι το Μαρούσι παίζει για την επιβίωση του. Οι αντίπαλοι μας έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους, κι αυτό τους καθιστά πιο επικίνδυνους. Πιστεύω ότι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα, θα είναι η άμυνα μας.

Αυτή μας έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής ψηλά και αυτή θα πρέπει να προσέξουμε κόντρα στο Μαρούσι. Από κει και πέρα αν παίξουμε καλή άμυνα και τρέξουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ