ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φραγκιάς: "Διαφορετική ομάδα η Καβάλα"

Φραγκιάς: "Διαφορετική ομάδα η Καβάλα"
INTIME SPORTS

Δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Καβάλα ο κόουτς του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς (26/02, 12:30). Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας (26/02, 12:30).

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πώς η Καβάλα πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League, ενώ πρόσθεσε ότι περιμένει να δει τους παίκτες του μετά την διακοπή για το Κύπελλο.

" Η Καβάλα έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα έχει πετύχει και τη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

" Είναι σαφέστατα διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου. Ειδικά μέσα στο γήπεδο της παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, με υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα. Είναι μία ομάδα με αρχές και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Μετά από δέκα μέρες καλούμαστε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα και θέλουμε να δούμε πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά τη διακοπή λόγω του κυπέλλου.

Το σημαντικότερο για μας είναι να βρούμε τρόπους ώστε να σταματήσουμε τους πολύ καλούς περιφερειακούς που έχουν οι αντίπαλοί μας αλλά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα".

Τσάμης: "Δύσκολη έδρα"

Ο Άγγελος Τσάμης δήλωσε: " Βρισκόμαστε λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και καλούμαστε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και σαφέστατα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Πιστεύω ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για να διεκδικήσουμε τη νίκη, θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Η Καβάλα παίζει γρήγορο μπάσκετ, σουτάρει πολύ από το τρίποντο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στους καλούς γκραντ που έχει. Επίσης σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν η άμυνα και τα ριμπάουντ".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ