ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Εξετάσεις ο Σμιθ και αγιασμός εν όψει

Εξετάσεις ο Σμιθ και αγιασμός εν όψει
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (2/10) θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός του Κολοσσού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι την Τετάρτη στις 17:00 πρόκειται να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας στο «Βενετόκλειο» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα ακολουθήσει προπόνηση ανοιχτή προς όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Από τις 16:30 οι «θύρες» του «Βενετοκλείου» θα είναι ανοιχτές προς όλους τους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς και τους φιλάθλους.

Στο μεταξύ, ο Τέιλορ Σμιθ ήταν ο τελευταίος αθλητής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός που πέρασε από τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, για τις οποίες φρόντισε ο καρδιολόγος κ. Βασίλης Πρωτόπαππας. Ο κ. Πρωτόπαππας είναι ειδικός στην προληπτική και κλινική επείγουσα καρδιολογία, έχοντας πλούσια εμπειρία από μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών.

Από το 2011 εξασκεί την καρδιολογία στο ιατρείο του και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής στην Euromedica. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός τον ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Επίσης η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την παθολόγο κ. Κατερίνα Βολονάκη, η οποία εξέτασε όλους τους αθλητές της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η κ. Βολονάκη, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, συνεχίζει να προσφέρει τις επιστημονικές της υπηρεσίες στην ομάδα μας.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ