ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Αναχωρεί για την Καβάλα

Αναχωρεί για την Καβάλα
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός αναχωρεί την Παρασκευή (19/4) για την Καβάλα, με στόχο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) αναχωρεί ο Κολοσσός για την Καβάλα, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο τη νίκη.

Οι "θαλασσί" με νίκη θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους και μαθηματικά στην κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί στο «Βενετόκλειο» και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα, από εκεί για τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Καβάλα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «θαλασσί» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α1

Στο μεταξύ, την Τετάρτη η οικογένεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός πέρασε ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο βράδυ. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Alexis 4 seasons» δείχνοντας για μία ακόμη φορά την απόλυτη στήριξη του σε όλη την ομάδα.

Το «παρών» έδωσαν τα μέλη της διοίκησης, οι αθλητές της Κ.Α.Ε. και το προπονητικό team. Ο κ. Χατζηλαζάρου αφού συνεχάρη τους αθλητές για τη σπουδαία νίκη επί του Περιστερίου, τους ζήτησε να επιστρέψουν νικητές από την Καβάλα, στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου.

"Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη σας με αντίπαλο το Περιστέρι. Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα. Όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο μας. Η διοίκηση είναι δίπλα σας και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε'', είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ