ΚΑΒΑΛΑ

Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με "Γκάγκα"

Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με "Γκάγκα"
INTIME SPORTS

Παρόντος του Γιάννη Γκαγκαλούδη η Καβάλα θα υποδεχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας αύριο το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ (16/12, 17:00).

Η Καβάλα θα υποδεχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας αύριο το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ (16/12, 17:00) παρόντος του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο έμπειρος γκαρντ και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Άγγελου Κορωνιού ξεπέρασε την θλάση στους προσαγωγούς που είχε υποστεί το περασμένο Σάββατο στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι επί του Περιστερίου.

Ο τεχνικός της Καβάλας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ο στόχος μας παραμένει καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά και μέσα από τους αγώνες να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πολύ καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε".

Κι όσο για τον Θωμά Αράπη δήλωσε: "Σεβόμαστε απόλυτα τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του, αυτό όμως δε μας στερεί τις όποιες ελπίδες και πιθανότητες έχουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα ελάχιστα ήμασταν όλοι μαζί, μιας και η μισή ομάδα ήταν στο Βελιγράδι και η άλλη μισή στην Καβάλα. Θέλουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτό το παιχνίδι και να μη χαλάσουμε την καλή εικόνα που παρουσιάσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ