ΚΑΒΑΛΑ

Το ρεπό έφερε τετραήμερο ξεκούρασης

Το ρεπό έφερε τετραήμερο ξεκούρασης
πανηγυρική

Η νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό της Καλαμίτσας επέτρεψε σε όλους στην Καβάλα να κάνουνε Καλή Πρωτοχρονιά.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλοι στις τάξεις της Καβάλας απόλαυσαν την αλλαγή του χρόνου. Το αντίο στο 2011 και το καλωσόρισμα στο 2012.

Με την νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας στο τελευταίο παιχνίδι του 2011 που έβαλε τέλος στο σερί των τριών ηττών και το τετραήμερο ρεπό που ακολούθησε.

Ένα ρεπό που ολοκληρώνεται σήμερα με τον Δημήτρη Πρίφτη μαζί με τους συνεργάτες και τους παίκτες του να επιστρέφουνε αύριο και πάλι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ένα τετραήμερο ρεπό που είχε την δυνατότητα να δώσει ο τεχνικός της Καβάλας από την στιγμή που υπήρχε το προγραμματισμένο ρεπό στην ροή των αγωνιστικών της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Της 11ης και πρώτης στο 2012 που είχε προγραμματισμένη για το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη με επόμενο αυτό του Σαββάτου (07/01, 17:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Επόμενο ήταν άπαντες στις τάξεις της Καβάλας να πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι (Γκάρισον, Τέιλορ και Ο΄Μπράιαντ στις ΗΠΑ και ο Πάσαλιτς στην Βοσνία) δίνοντας ραντεβού και πάλι για αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ