ΚΑΒΑΛΑ

Θλάση στους ραχιαίους ο Ο΄Μπράιαντ

Θλάση στους ραχιαίους ο Ο΄Μπράιαντ
INTIME SPORTS

Με απόντα τον Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ ξεκίνησε η προετοιμασία της Καβάλας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (12/02) με το Περιστέρι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Με θλάση στους ραχιαίους επέστρεψε από το Ρέθυμνο και την νίκη επί του ΑΓΟΡ ο Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ με τον Αμερικανό σέντερ να απουσίασε στην σημερινή προπόνηση της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Έναν τραυματισμό που τον κληρονόμησε στην διάρκεια του παιχνιδιού με τον Δημήτρη Πρίφτη να αναμένει την επιστροφή του εν όψει της εντός έδρας μάχης της Κυριακής με το Περιστέρι.

Σε αντίθεση με τον Ο΄Μπράιαντ στην διάθεση του τεχνικού της Καβάλας τέθηκε και πάλι ο Τσαβντάρ Κοστόφ μετά από μία εβδομάδα απουσίας.

Ο διεθνής Βούλγαρος γκαρντ της Καβάλας είχε υποστεί διάστρεμμα Α΄ βαθμού κόντρα στο Μαρούσι πριν από μία εβδομάδα με αποτέλεσμα να απουσιάσει χθες στο Ρέθυμνο στην νίκη επί του ΑΓΟΡ.

Ο Κοστόφ ωστόσο με το απαιτούμενο πρόγραμμα αποθεραπείας το ξεπέρασε και πλέον τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Πρίφτη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι.

Κι όσο για τον Τράβις Γκάρισον ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ βρέθηκε το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου και αποχαιρέτησε άπαντες έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με επόμενο σταθμό του σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ομάδα της Τουρκίας.

Όσο για τον Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ η εμφάνιση του στην νίκη επί του ΑΓΟΡ άφησε ικανοποιημένο τον Πρίφτη αν και ο Αμερικανός σέντερ είχε συμμετάσχει μόνο στις δύο τελευταίες προπονήσεις της προετοιμασίας απέχοντας μέχρι εκείνο το σημείο.

Όταν δηλαδή και άλλαξε άποψη και αφού ζήτησε συγνώμη για την στάση του επέστρεψε και πάλι στις υποχρεώσεις της Καβάλας έχοντας αποφασίσει να παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να μην αποχωρήσει.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ