ΚΑΒΑΛΑ

Τενοντίτιδα ο Πάσαλιτς

Τενοντίτιδα ο Πάσαλιτς

Με τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα πρόκειται να επιστρέψει από αύριο (20/02) στις προπονήσεις η Καβάλα.

Η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι της Κυριακής (26/02, 12:30) με τον Κολοσσό Ρόδου θα αρχίσει χωρίς τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο Βόσνιος γκαρντ της Καβάλας ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στο πέλμα του με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο το πότε θα θέσει εαυτόν στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα ο Πάσαλιτς και να μην προπονηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Πέμπτη αλλά και να μην αγωνιστεί στον νοκ άουτ ημιτελικό της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της Καβάλας πρόκειται να περιμένει την εισήγηση του ιατρικού τιμ της ομάδας πριν τον δει να τίθεται και πάλι στην διάθεσή του ευελπιστώντας πως θα τον έχει για τον αγώνα της Κυριακής.

Εκτός του Πάσαλιτς απών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της επικείμενης συνάντησης με τον Κολοσσό Ρόδου θα είναι και ο Γιάννης Καραθανάσης που υπέστη υποτροπή στο πρόσφατο διάστρεμμά του και απομένει ερωτηματικό το διάστημα της απουσίας του.

Μία προετοιμασία που θα ξεκινήσει το μεσημέρι μετά το διήμερο ρεπό του Πρίφτη που ακολούθησε του νοκ άουτ ημιτελικού της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στην διάρκεια της εβδομάδας εξάλλου θα φανεί και κατά πόσο θα υπάρξει εξέλιξη στο ενδιαφέρον από ομάδα του Ιράν στο πρόσωπο του Αμερικανού σέντερ της Καβάλας, Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ