ΚΑΒΑΛΑ

Τελευταία στιγμή για Παλάσιο

Τελευταία στιγμή για Παλάσιο

Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει αν ο Μιλτ Παλάσιο θα δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι της Καβάλας με την ΑΕΚ στο κλειστό της Ζοφριάς.

Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν προπονήθηκε ούτε χθες Πέμπτη (17/03) στο κλειστό της Καλαμίτσας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη για τρίτη συνεχόμενη μέρα μετά τον τραυματισμό του στην γάμπα της Δευτέρας.

Εκεί όπου είχε υποστεί θλάση με αποτέλεσμα και χθες για τρίτη μέρα να ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και απομένει να φανεί αν στις 14:00 θα δώσει το παρών στην τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός της Καβάλας δεν δείχνει διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την συμμετοχή του Παλάσιο προς αποφυγή τυχόν υποτροπής και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την εισήγηση του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Αντίθετα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται ότι στην διάθεση του Πρίφτη θα βρίσκεται ο Φιλίπ Ντέντιγιερ με τον Σέρβο φόργουορντ να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον τένοντα.

Αυτές που του στέρησαν την παρουσία στην προπόνηση της Τρίτης με αποτέλεσμα από την Τετάρτη να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ