ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση ενίσχυσης

Συνάντηση ενίσχυσης
INTIME SPORTS

Στην Καβάλα θέλοντας και μη καλούνται να αφήσουνε πίσω τους την ήττα από τον Ηλυσιακό στην παράταση στο κλειστό των Ιλισίων και να στρέψουνε την προσοχή τους στην επόμενη μέρα. Στην εύρεση των νικών παραμονής και του Αμερικανού σκόρερ.

Ο Άγγελος Κορωνιός και οι παίκτες του θέλοντας και μη καλούνται να αφήσουνε πίσω τους την ήττα από τον Ηλυσιακό στην παράταση στο κλειστό των Ιλισίων και να στρέψουνε την προσοχή τους στην επόμενη μέρα.

Σε αυτήν εκτός της εύρεσης των νικών παραμονής, με μονόδρομο τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Πανελευσινιακό και Απόλλων Πατρών υπάρχει πάντα η αναζήτηση του Αμερικανού σκόρερ.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει προγραμματισμένη για το απόγευμα συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον τεχνικό της ομάδας.

Στην λίστα δεν βρίσκεται πλέον ο Κάμερον Μπένερμαν που μετακόμισε από την τουρκική Χατσέτεπε στην Ιταλία και την Μπιέλα με αποτέλεσμα να εξετάζονται πλέον άλλες λύσεις που έχουνε προταθεί.

Στο αγωνιστικό δε κομμάτι στο παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας ο Κορωνιός δεν θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τον Νίκο Στυλιανού που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση του στον δικέφαλο ενώ ο Γκρεγκόρ Άρμπετ λογικά θα δώσει το παρών.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ