ΚΑΒΑΛΑ

Συμφώνησε για τρία χρόνια με Παπαδάκη

Συμφώνησε για τρία χρόνια με Παπαδάκη

Η ΚΑΕ Καβάλας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον 24χρονο Μύρωνα Παπαδάκη για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Μύρωνας Παπαδάκης είναι η πρώτη μεταγραφή της Καβάλας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως από την ΚΑΕ.

Ουσιαστικά όμως ο 24χρονος γκαρντ που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Αρκαδικό πρόκειται για την δεύτερη κίνηση της Καβάλας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χριστόφορος Στεφανίδης.

"Ο Μύρωνας Παπαδάκης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μέλος της οικογένειας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αφού συμφώνησε να φοράει τη φανέλα της Ομάδας μας. Ο Μύρωνας Παπαδάκης είναι γεννημένος το 1988 σε θέση του γκάρντ, έχει ύψος 1,83μ. και από το 2009-12 αγωνίστηκε στον Αρκαδικό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Έλληνας γκαρντ έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς σε 25 παιχνίδια είχε 27,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,9 λάθη ανά αγώνα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Εκτός από την ανανέωση της παραμονής του Στεφανίδη για άλλα δύο χρόνια όντας η πρώτη εσωτερική μεταγραφή της Καβάλας και την πρώτη κίνηση της απόκτησης του Παπαδάκη στο ρόστερ με συμβόλαιο βρίσκονται ακόμη ο Βούλγαρος Τσαβντάρ Κοστόφ και ο Βόσνιος Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Όσο για τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, επιθυμεί μετά την παραμονή του Στεφανίδη να πετύχει και αυτή των Σωτήρη Καραποστόλου και Βασίλη Σίμτσακ που πάντως φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Ικάρου Καλλιθέας και Ηλυσιακού.

Εν τω μεταξύ άγνωστο συνεχίζει να παραμένει το ποιος θα είναι ο προπονητής της Καβάλας για την νέα αγωνιστική περίοδο με δεδομένο ότι αυτός δεν θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης μετά και την σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ