ΚΑΒΑΛΑ

Σκέψεις για Ο΄Μπράιαντ

Σκέψεις για Ο΄Μπράιαντ
INTIME SPORTS

Το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ από το ρόστερ της Καβάλας φέρεται να εξετάζει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χρόνος συμμετοχής του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ (12΄:35΄΄) στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της Καβάλας με το Μαρούσι με 89-69 στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου σημείωσε 2 πόντους με 1/4 δίποντα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αντικατάσταση του 25χρονου Αμερικανού σέντερ με ύψος 2.13μ..

Σύμφωνα με αυτές ο τεχνικός της Καβάλας ήδη εξετάζει την αγορά μπαίνοντας σε μία λογική που δεν το συνηθίζει όπως έχει αποδείξει στην διετή παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια ώρα όμως και ο Ο΄Μπράιαντ βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ομάδας από γειτονική χώρα που αναζητεί σέντερ δείχνοντας έτοιμη να προχωρήσει και σε κατάθεση πρότασης στο πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο απόφοιτος του Μπράντλεϊ και Νο. 9 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2006 στην φετινή Α1 με την Καβάλα είχε μετά από 15 παιχνίδια κατά μ.ό. 9,7 πόντους και 5,8 ριμπάουντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα της Καβάλας περιλάμβανε ρεπό με την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο να ξεκινάει από αύριο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ