ΚΑΒΑΛΑ

Σίμτσακ: "Είναι αλήθεια ή ψέματα;"

Σίμτσακ: "Είναι αλήθεια ή ψέματα;"
INTIME SPORTS

Ο άνθρωπος που έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό με τρεις διαφορετικές ομάδες, Βασίλης Σίμτσακ μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη της Καβάλας κόντρα στο "τριφύλλι".

Η Καβάλα σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, καθώς επικράτησε του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού στο κλειστό της Καλαμίτσας με 79-70!

Το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη με διαδοχικά εύστοχα σουτ τριών πόντων, πίστεψε στη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε με τη λήξη να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον κόσμο να χειροκροτά την πολύ μεγάλη νίκη της Καβάλας και τον Μάικλ Τέιλορ να... χορεύει μαζί με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι απόλαυσαν το επίτευγμα τους.

Ακόμα και ο Βασίλης Σίμτσακ που κερδίζει για τρίτη φορά τον Παναθηναϊκό! Ο Έλληνας σέντερ της Καβάλας νίκησε για πρώτη φορά τους "πράσινους" το 2008 στο κλειστό του ΟΑΚΑ ως παίκτης της ΑΕΚ στην συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, ενώ ακολούθησε η νίκη τον Απρίλιο του 2009, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το καλό για τον ίδιο φαίνεται ότι... τρίτωσε, καθώς η Καβάλα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και ο Βασίλης Σίμτσακ ήταν και πάλι "παρών"!

Ο Έλληνας σέντερ της Καβάλας μίλησε στο Sport24.gr για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ μας μετέφερε το κλίμα των αποδυτηρίων αμέσως μετά την σπουδαία εμφάνιση. " Θέλαμε από την αρχή να το διασκεδάσουμε και ότι έβγαινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε ολόκληρο το ματς", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό μας και πανηγύρισε μαζί τη νίκη. Ήταν πολύ μεγάλη νίκη για εμάς η παρουσία του ήταν ένα έξτρα κίνητρο. Ο Τέιλορ με τον Πάσαλιτς τα έβαλαν όλα! Μόλις κερδίσαμε στα αποδυτήρια μαζί με τον Σωτήρη τον Καραποστόλου λέγαμε "είναι αλήθεια ή ψέματα;".

"Τέτοιες νίκες τις θυμάσαι για πάντα"

Ο ίδιος, πάντως νίκησε για τρίτη φορά τον Παναθηναϊκού, αφού όπως είπαμε είχαν προηγηθεί η νίκη το 2008 με την ΑΕΚ και εκείνη του 2009 με τον ΠΑΟΚ. " Για εμένα είναι η τρίτη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχαμε κερδίσει το 2008 με την ΑΕΚ για τα 40 χρόνια του Κυπέλλου Κυπελλούχων, αλλά και το 2009, όταν είχαμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ και ήμασταν με επτά παίκτες", δήλωσε ο Σίμτσακ και πρόσθεσε:

" Τέτοιες νίκες τις θυμάσαι για πάντα. Άλλοι παίκτες προσπαθούν χρόνια και δεν έχουν κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό, την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 15 ετών στην Ευρώπη για εμένα. Η νίκη με την Καβάλα επιβραβεύει την προσπάθεια που κάναμε όλοι. Τόσο οι παίκτες, όσο και το τεχνικό επιτελείο".

Όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίστηκε η Καβάλα στο παιχνίδι δήλωσε: " Στο παιχνίδι αν εξαιρέσεις το 4-12 που έφυγαν μπροστά στο σκορ, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πιστεύω ότι κερδίσαμε διότι πέρα από τα τρίποντα που βάλαμε παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα και αυτό ήταν και το ζητούμενο μας.

Όλοι έχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή, ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά και όλοι εκτελούμε τις εντολές του κατά γράμμα. Πολύ σημαντική νίκη και για τον κόσμο που μετά από όλα όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο έρχεται και βλέπει ακόμα περισσότερο το μπάσκετ που είναι και το αποκούμπι του".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ