ΚΑΒΑΛΑ

Σαββατοκύριακο ξεκαθάρισμα με Πρίφτη

Σαββατοκύριακο ξεκαθάρισμα με Πρίφτη
INTIME SPORTS

Το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο το αν ο Δημήτρης Πρίφτης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας.

Ερωτηματικό συνεχίζει να παραμένει το αν τελικά ο Δημήτρης Πρίφτης θα παραμείνει ή όχι για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να υπάρχει εξέλιξη. Είτε τελική είτε παράτασης του τι μέλλει γενέσθαι.

Η εξέλιξη που υπήρξε στα μέσα της εβδομάδας μετά την πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου, στον Πρίφτη πριν την αναχώρησή του από την Καβάλα ήταν η πρώτη επικοινωνία που ακολούθησε.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία του Πρίφτη με τον Παπακωνσταντίνου η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το οικονομικό κομμάτι της πρότασης με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει νέα βελτιωμένη. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στην νέα επικοινωνία του Σαββατοκύριακου.

Κι αυτό γιατί ο Παπακωνσταντίνου εξέφρασε στον Πρίφτη την επιθυμία του να συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Καβάλας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και να συνεχίσει το πετυχημένο του έργο.

Υπενθυμίζεται πως η Καβάλα υπό τις οδηγίες του Πρίφτη τερμάτισε δύο συνεχόμενες χρονιές στην 6η θέση της κανονικής περιόδου αλλά και της τελικής κατάταξης.

Ο Έλληνας τεχνικός εξάλλου έχει κάθε λόγο να θέλει να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο τι θα γίνει με την παραμονή του ή όχι τελικά στην Καβάλα αφού από την Δευτέρα θα κινείται στους ρυθμούς της προετοιμασίας της Εθνικής μας για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Τέλος ο Παπακωνσταντίνου μετά τους Σωτήρη Καραποστόλου και Νίκο Αγγελόπουλο είχε την τελευταία εβδομάδα συνάντηση και με τους Βασίλη Σίμτσακ και Χριστόφορο Στεφανίδη για τον διακανονισμό της καταβολής των χρημάτων που έχουνε λαμβάνειν από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

" Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ