ΚΑΒΑΛΑ

Ρωγμώδες κάταγμα ο Σίμτσακ

Ρωγμώδες κάταγμα ο Σίμτσακ
Σίμτσακ

Με απόντα τον Βασίλη Σίμτσακ ξεκίνησε η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Βασίλης Σίμτσακ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού στην νίκη της Καβάλας επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα να απουσιάσει στην έναρξη της προετοιμασίας το απόγευμα της Τρίτη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Σύμφωνα με την πρώτη ένδειξη του τραυματισμού του Σίμτσακ ο δυναμικός σέντερ της Καβάλας θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται ούτε για αστείο όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας του του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ.

Ο Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε την Κυριακή στην νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας για τελευταία φορά και χθες αναχώρησε για το Πουέρτο Ρίκο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του και πιο συγκεκριμένα στην Μάγκιγιαζ.

Εν τω μεταξύ και όσον αφορά την ρωσική ομάδα που όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πρίφτης μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου είχε κινηθεί την περασμένη εβδομάδα να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς αυτή είναι η Σπάρτακ του Βλαδιβοστόκ.

Ένα φλερτ ωστόσο που δεν προχώρησε εξαιτίας μη επίτευξης συμφωνίας στο οικονομικό κομμάτι με την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο του Βόσνιου γκαρντ υπάρχει όρος buy out.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ