ΚΑΒΑΛΑ

Προφυλάσσει Στυλιανού με Κοζούφ

Προφυλάσσει Στυλιανού με Κοζούφ
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Στυλιανού δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Καβάλας για το παιχνίδι της Τρίτης με την Κοζούφ στα Σκόπια, για την 3η αγωνιστική της Βαλκανικής Λίγκας.

Χωρίς τον Νίκο Στυλιανού θα ταξιδέψει αύριο η αποστολή της Καβάλας για το παιχνίδι της Τρίτης με την Κοζούφ στα Σκόπια στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Βαλκανικής Λίγκας με την Κοζούφ.

Ο Κύπριος γκαρντ της Καβάλας ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενώ δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση.

Η απουσία του Στυλιανού θα έχει να κάνει και για να προφυλαχθεί με σκοπό να μπορέσει να επανέλθει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Από την σημερινή απογευματινή προπόνηση της Καβάλας απουσίαζε και ο Μπόγιαν Κρστέφσκι που στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης γύρισε το πόδι του αλλά όπως όλα δείχνουνε ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Κατά τα άλλα οι Τζέρεμι Φίαρς και Τζέιμς Νάναλι συνεχίζουνε να βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας και σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΚΑΕ για την λύση των συμβολαίων τους.

Ωστόσο από την στιγμή που θα αποτελέσουνε παρελθόν παραμένει ερωτηματικό το αν τελικά θα γίνει κάποια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ μετά την απόκτηση των Γιάννη Γκαγκαλούδη και Άντονι Γκράντι.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ