ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Πιο βελτιωμένοι"

Πρίφτης: "Πιο βελτιωμένοι"
INTIME SPORTS

Μία σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του θέλει να παρακολουθήσει ο Δημήτρης Πρίφτης στο παιχνίδι της Καβάλας με τον Ηλυσιακό (22/10, 17:00) για την Α1

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς της πρεμιέρας στο πλαίσιο του οποίου η Καβάλα θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πριν από περίπου 10 ημέρες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όταν η Καβάλα επικράτησε στο τέλος κι ενώ δεν είχε προηγηθεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Παρά τη νίκη της ομάδας του, πάντως, ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει ότι η Καβάλα οφείλει να παρουσιαστεί καλύτερη αν θέλει να φύγει από την Αθήνα με το "διπλό" στις αποσκευές της.

"Είναι μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι παιχνίδι πρεμιέρας. Ο Ηλυσιακός αναμφίβολα έχει το προβάδισμα λόγω έδρας", υπογράμμισε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Είναι μία ομάδα που συγκροτήθηκε νωρίς και έχει μία πολύ καλή εικόνα στις μέχρι τώρα εμφανίσεις σε φιλικά και κύπελλο. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε σίγουρα πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της Καλαμίτσας, όπου σταθήκαμε τυχεροί".

Από την πλευρά του, ο Xριστόφορος Στεφανίδης υποστήριξε πως "Είναι μια πρεμιέρα και πάντα το εναρκτήριο παιχνίδι της περιόδου έχει ιδιαιτερότητες, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμείς γνωρίζουμε ότι λόγω του δύσκολου πρώτου γύρου που έχουμε πρέπει να βρούμε θετικό αποτέλεσμα και μακριά από την Καλαμίτσα.

Ο Ηλυσιακός, όπως κι εμείς, είναι μια ομάδα που έκανε κανονικά προετοιμασία και ο βαθμός ετοιμότητας του είναι υψηλός. Δεδομένων των αγωνιστικών συνθηκών που υπήρχαν όλη την εβδομάδα, η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο και ετοιμάστηκε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το ματς του κυπέλλου".

Στα ευχάριστα για τον Πρίφτη είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Τόσο στον Μοχάμεντ Πάσαλιτς όσο και τον Τράβις Γκάρισον. Ο διεθνής Βόσνιος πλέι μέικερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στο πέλμα δίνοντας το παρών στις τελευταίες δύο ενώ ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κατέστη δυνατό χθες να βγει το δελτίο του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ