ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Να... δραπετεύσουμε"

Πρίφτης: "Να... δραπετεύσουμε"
INTIME SPORTS

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες η Καβάλα θα υποδεχθεί αύριο (28/12, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών θέλει να βάλει η Καβάλα αύριο (28/12, 17:00) στην έδρα της το κλειστό της Καλαμίτσας υποδεχόμενη τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Στα θετικά για τον τεχνικό της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη, το γεγονός ότι μετά την επιστροφή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ Τράβις Γκάρισον έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

"Είναι ένα κρίσιμο ματς για την ομάδα μας. Πρέπει να δραπετεύσουμε από αυτή την κακή περίοδο στην οποία έχουμε περιέλθει στο τελευταίο διάστημα.

Προπονηθήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την περίοδο των Χριστουγέννων. Στο μυαλό όλων μας είναι επιβεβλημένη η κατάκτηση της νίκης", υποστήριξε ο Πρίφτης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Όσο για τον Βασίλη Σίμτσακ ο πάουερ φόργουπρντ/σέντερ της Καβάλας τόνισε: "Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι και δύσκολο για την ομάδα. Μετά τις κακές εμφανίσεις και τις τρεις ήττες σίγουρα το θέλουμε πάρα πολύ.

Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να επιστρέψουμε στις νίκες", ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου της Καβάλας στις κερκίδες του κλειστού της Καλαμίτσας λέγοντας: "Τον κόσμο μας που έτσι κι αλλιώς είναι κοντά μας φέτος, σ’ αυτό το παιχνίδι τον χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε για να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ