ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Να διορθώσουμε την εικόνα μας"

Πρίφτης: "Να διορθώσουμε την εικόνα μας"
INTIME SPORTS

Την διόρθωση της εικόνας της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια της Καβάλας επιθυμεί ο Δημήτρης Πρίφτης στο αυριανό ραντεβού της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Θέλω του Δημήτρη Πρίφτη στο αυριανό παιχνίδι της Καβάλας με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena είναι η ομάδα του να διορθώσει την εικόνα της στα εκτός έδρας της παιχνίδια και να φανεί ανταγωνιστική.

Στα θετικά για τον τεχνικό της Καβάλας είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του αφού και ο Νίκος Αγγελόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει το ελαφρύ του διάστρεμμα.

Ο Πρίφτης στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ υποστήριξε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μέχρι στιγμής αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, παρ’ όλες τις προσθαφαιρέσεις παικτών που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

Είναι μία ομάδα πολύ καλά προπονημένη που τη χαρακτηρίζει το στίγμα του προπονητή. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και γνωρίζουμε πως οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι πολύ υψηλές. Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε καταρχήν την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια και να φανούμε ανταγωνιστικοί".

Από την πλευρά του ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ της Καβάλας, Βασίλης Σίμτσακ, τόνισε: "Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα, που θέλει πάση θυσία να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Εμείς εκτός έδρας, δεν ήμαστε καλοί και σίγουρα θέλουμε αυτή την εικόνα μας να την αλλάξουμε και να συνεχίσουμε αυτό το που ξεκινήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ