ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα"

Πρίφτης: "Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα"
INTIME SPORTS

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την κατάκτηση της πρώτης για το 2012 η Καβάλα θα υποδεχθεί αύριο το απόγευμα (14/01, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Ηλυσιακό

Με μία απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καβάλας για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (14/01, 17:00).

Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Πρίφτη που θα ολοκληρώσει το απόγευμα την προετοιμασία της ομάδας του είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του μετά την επιστροφή του Νίκου Αγγελόπουλου που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση.

"O Hλυσιακός έχει παρουσιάσει σταθερότητα σε όλη τη διαδρομή του α’ γύρου. Είναι μία ιδιαίτερα σοβαρή ομάδα και απαιτητική, κάτι που αποδεικνύεται από την εξαιρετική εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εμείς θέλουμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα παίζοντας στο γήπεδο μας, που πάντα αισθανόμαστε καλύτερα και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέρνουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό να προσπαθήσουμε να γίνει και αύριο", ήταν η δήλωση του τεχνικού της Καβάλας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Όσο για τον Βόσνιο γκαρντ Μοχάμεντ Πάσαλιτς τόνισε: "Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Την είδαμε άλλωστε πόσο δυνατή είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Για να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε θα πρέπει να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και αυτή είναι μία ευκαιρία. Δεν πρέπει να την κλωτσήσουμε".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ