ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Εμπόδιο οι τραυματισμοί"

Πρίφτης: "Εμπόδιο οι τραυματισμοί"
INTIME SPORTS

Ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο σύμφωνα με τον προπονητή της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη (10/12, 19:00, ΝΕΤ).

Ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

"Ο Άρης μέσα από τα παιχνίδια του Eurocup και έχοντας διαμορφώσει και ενισχύσει το ρόστερ του με την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο", τόνισε ο Πρίφτης και συνέχισε:

" Εμείς ήμαστε πληγωμένοι από την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό και να ξεπεράσουμε τα όρια μας, έχοντας συγκέντρωση, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Οι τραυματισμοί του τελευταίου διαστήματος, είναι για μας εμπόδιο, καθώς μας λείπει ο Γκάρισον για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όπως επίσης και ο απροσδόκητος τραυματισμός του Τέιλορ, αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα".

Ο Γιώργος Γεωργάκης δήλωσε: " Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πολύ γι΄αυτό το μάτς με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου και ελπίζουμε όλα αυτά να μας βγούν στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας στη νίκη".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ