ΚΑΒΑΛΑ

Ντέντιγερ ο εκλεκτός

Ντέντιγερ ο εκλεκτός
INTIME SPORTS

Ο Φιλίπ Ντέντιγερ αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σον Χαφ στο ρόστερ της Καβάλας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μετά από την λύση του συμβολαίου του διεθνή Φιλανδού φόργουορντ.

Πρόκειται για 23χρονο Σέρβο πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.06μ. ο οποίος στην διάρκεια της φετινής σερβικής λίγκας με την φανέλα της Μπόρατς Τσάτσακ είχε κατά μ.ο. 12,1 πόντους και 6,3 ριμπάουντ σε 23 παιχνίδια.

Ο Ντέντιγερ αποτελούσε έναν από τους βασικούς συντελεστές του συνόλου Μπάσκο Μπόγιτς όντας ο 3ος της σκόρερ και πλέον καλείται ανάλογες λύσεις να δώσει και στο υπόλοιπο των υποχρεώσεων της Καβάλας.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να υπάρξει η ανακοίνωση της απόκτησής του από την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κάτι που όλα δείχνουν πως θα γίνει το αργότερο μέχρι αύριο.

Μία εξέλιξη που επιθυμούσε ο Πρίφτης που ήθελε πάση θυσία να έχει στην διάθεσή του τον αντικαταστάτη του Χαφ εν όψει του παιχνιδιού της επόμενης Τετάρτης (09/03) με τον Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας θέλοντας την νίκη που θα σφραγίσει ουσιαστικά την παραμονή της ομάδας του στην Α1.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο τεχνικός της Καβάλας επιθυμεί η ομάδα του να φθάσει το συντομότερο δυνατόν στις δέκα νίκες ώστε έχοντας επιτύχει τον βασικό στόχο της χρονιάς να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη άνεση την συνέχεια.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ