ΚΑΒΑΛΑ

Ντεμπούτο Γιάνεφ στο αντίο του Ο΄Μπράιαντ

Ντεμπούτο Γιάνεφ στο αντίο του Ο΄Μπράιαντ
INTIME SPORTS

Με νέο πρόσωπο τον Αλεξάνταρ Γιάνεφ πρόκειται η Καβάλα να υποδεχθεί αύριο το μεσημέρι τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας (26/02, 12:30) στο αντίο του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ.

Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβάλας για το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας (26/02, 12:30).

Σε μία αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 στο ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Γιάνεφ και συνάμα στο αντίο του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ.

Ο 22χρονος Βούλγαρος φόργουορντ με ύψος 2.03μ. συμμετείχε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Καβάλας στις αρχές της εβδομάδας ενώ για τον Αμερικανό σέντερ απομένει μόνο το τυπικό της λύσης του συμβολαίου του.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς που από τα μέσα της εβδομάδας ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει.

" Ο αντίπαλος μας είναι δυνατός, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για το παιχνίδι. Ο Κολοσσός έχει διατηρήσει το βασικό του κορμό από πέρυσι και έχει πολύ καλή χημεία και την ίδια φιλοσοφία.

Εμείς πρέπει να ήμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Καλαμίτσα είναι το… Κάστρο μας και θέλουμε ο κόσμος, παρ΄ότι η μέρα και η ώρα είναι δύσκολη να έρθει και να μας στηρίξει και πάλι. Όλοι μαζί μπορούμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη", υποστήριξε ο άμεσος συνεργάτης του Πρίφτη, Θωμάς Νίκου.

Κι όσο για τον Νίκο Αγγελόπουλο ο φόργουορντ της Καβάλας δήλωσε: " Ο Κολοσσός Ρόδου είναι σίγουρα η έκπληξη του πρωταθλήματος και αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι διαθέτει μία ομάδα που έχει στηθεί με μεγάλη προσοχή. Είναι ποιοτική ομάδα που απαιτεί σεβασμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εμείς θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την είσοδο στα play offs και τη φετινή χρονιά. Η παρουσία του θερμού κόσμου μας είναι καταλυτική και το θέλουμε και πάλι στο πλευρό μας".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ