ΚΑΒΑΛΑ

Μετά τον Σίμτσακ και ο Ζάρας

Μετά τον Σίμτσακ και ο Ζάρας
Ζάρας PHOTOSTUDIO GIANNELIS©2009

Εκτός του Βασίλη Σίμτσακ και ο Θόδωρος Ζάρας φαίνεται πως θα παραμείνει στο ρόστερ της Καβάλας της νέας αγωνιστικής περιόδου από την φετινή ομάδα.

Αμφότεροι είναι αλήθεια πως μαζί με τον διεθνή Σλοβένο γκαρντ, Νέι Στρναντ, διεκδίκησαν το Όσκαρ ατυχίας εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών που είχανε με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο θεατές.

Η στάση ωστόσο τόσο του τεχνικού της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη, όσο και της διοίκησης της ΚΑΕ και του προέδρου αυτής, Κώστα Παπακωνσταντίνου, μόνο κουράγιο μπορεί να τους δίνει.

Πολύ απλά γιατί αμφότεροι φρόντισαν να δείξουν εκτός του Σίμτσακ και στον Ζάρα πως δεν τους ξεχάσανε μέσα στην πολύ καλή αγωνιστική χρονιά που είχε η ομάδα παρά την μικρή τους συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται πως ο Σίμτσακ έχασε το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου της Καβάλας μετά την 3η αγωνιστική όταν και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Κι όσο για τον Ζάρα δεν μπόρεσε να δώσει το παρών σε κανένα από τα επίσημα παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του, ρήξη χιαστών, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στον Έλληνα πλέι μέικερ πριν αναχωρήσει από την Καβάλα μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου, φρόντισε να του στείλει το μήνυμα της παραμονής του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ